Scholenprojecten

Wij willen met de maatschappelijke thema's uit onze producties een breed publiek bereiken. Het is volgens ons belangrijk dat er over deze thema's gesproken wordt.
Daarom ontwikkelen we naast onze producties ook aansluitende projecten bij scholen. 
Wij denken dat onder andere bezig zijn met theater en muziek manieren kunnen zijn om te reflecteren op een bepaalde situatie.  Dit zal dan ook onderdeel zijn van de scholenprojecten. Wij streven er daarnaast naar om in contact te komen met mensen uit het werkveld, zodat we een goede inhoudelijke invulling aan onze projecten kunnen geven. 

Niets te Kiezen 

Op dit moment is het scholenproject van Niets te Kiezen volop in ontwikkeling. We zijn druk bezig met de film, welke een belangrijk onderdeel zal zijn in het scholenproject. 
Er zijn contacten met de GGD en het COC over de inhoudelijke invulling.
Het uitgangspunt van het project zal zijn om scholieren in contact te laten komen met de maatschappelijke thema's uit de film. Daarnaast kan er gekozen worden voor lespakketten waarbij er een combinatie van de maatschappelijke thema's en culturele activiteiten is. Hierbij kan gedacht worden aan het zelf schrijven van scènes, liedjes/ muziek of een verhaal gebaseerd op de thema's of personages uit de film. 
Wij bieden pakketten waarbij de docenten zelf aan de slag gaan evenals pakketten waarbij wij betrokken zijn en diverse vormen van begeleiding zullen bieden.   
Voor meer informatie en/of aanvragen van een scholenproject, neem gerust contact met ons op en kijk op de website van REL Producties.