Over ons

In 2019 startten wij ons bedrijf "REL Producties". Op dat moment schreven wij al een jaar vol enthousiasme aan ons eerste  theaterstuk: "Niets te Kiezen".  Een theaterstuk over belangrijke maatschappelijke thema's waar, volgens ons, nog te weinig over gesproken werd. Daar wilden wij verandering in brengen. 

Het schrijfproces kwam ten einde en er werden drie succesvolle voorstellingen gespeeld. Dit smaakte naar meer! We kregen verschillende schrijfopdrachten, besloten van Niets te Kiezen een film te maken, maar wilden vooral ook meer van deze producties op de planken en het witte doek brengen.  Ook wilden we blijven schrijven en de kansen behouden om schrijfopdrachten aan te nemen. Na lang wikken en wegen waren we eruit. We wilden twee verschillende dingen: Schrijven en de mogelijkheid hebben om in opdracht te schrijven én producties ontwikkelen en bij het brede publiek brengen.

Vandaar dat we hebben besloten deze stichting op te richten. Waarbij ons doel is dat we maatschappelijke thema's doormiddel van film en/of theater bij het brede publiek te brengen. Wij hopen dat er door onze producties verbinding ontstaat tussen mensen, meer begrip voor elkaar en elkaars situatie en een opening voor gesprek.  

Met REL Producties blijven we natuurlijk schrijven, maar schrijven we niet meer puur voor onze eigen producties, maar ook stukken voor theatergezelschappen, groepen die voor een bepaalde gelegenheid een stuk willen opvoeren en bijvoorbeeld verhalen voor websites. 

Wij willen iedereen al bedanken voor alle (financiële) steun die we al hebben ontvangen voor de filmversie van "Niets te Kiezen" en hopen dat jullie ons blijven volgen! 

Paul&Danielle 


En na een handtekening bij de notaris, bestaan we nu echt!
Lekker op 1,5 meter.